Informatie en diensten voor professionele gasinstallateurs (aardgas en propaangas)

Praktische informatie voor de gasvakman. Met extra voordelen en diensten voor installateurs met kwaliteitslabel Cerga.

image

Ik wil Cerga-installateur worden

Neem vandaag nog de beslissing:

image

Opleiding en bijscholing

De basisopleiding Cerga, de Cerga-opleiding "Gasmonteur", de specifieke opleiding voor propaangas of de permanente bijscholingen. Cerga zorgt al meer dan 15 jaar voor kwalitatieve opleidingen voor vakmensen en doet dit in samenwerking met meer dan 20 erkende opleidingscentra

Overzicht van alle opleidingen

Waarom Cerga.news lezen

Cerga.news lezen biedt u niets dan voordelen

  • blijf op de hoogte van de laatste normering
  • nieuwe ontwikkelingen
  • actuele informatie
Lees hier alle edities van Cerga.news

Nieuwe checklist HAF-1004 voor propaangas

De checklist voor de veiligheid van nieuwe commercieel butaan- of propaanbinneninstallaties werd ge├╝pdatet naar aanleiding van de publicatie van de derde versie van de norm NBN D 51-006. De nieuwe versie van de checklist kan worden gedownload via volgende link

Cerga-bijscholing 2017 betreffende vaak gestelde vragen omtrent binneninstallaties op gas

Drie jaar na de laatste normatieve wijzigingen van de norm NBN D 51-003 organiseert Cerga dit jaar een vier uur durende opfrissing op basis van de vragen en feedback van de installateur op de werf. Cerga stelt immers vast dat er toch nog vragen komen over de toepassing van deze laatste wijzigingen.

Deze bijscholing is niet verplicht maar wel aangeraden voor de technisch verantwoordelijken van een Cerga-installatiebedrijf. We bespreken er veelgestelde vragen en aandachtspunten over de gasleidingen en hun toebehoren alsook de do's-and-don'ts bij het plaatsen van gastoestellen.

Kijk alvast in de kalender waar en wanneer deze bijshcoling wordt georganiseerd en schrijf u in bij het opleidingscentrum van uw keuze.