Voordelen van aardgas

De voordelen van aardgas zijn niet op één hand te tellen: het is een zuinige, comfortabele en duurzame energiebron die eindeloze mogelijkheden biedt. Kiezen voor aardgas is kiezen voor de toekomst.

Voordelig

Kiezen voor aardgas is financieel voordelig. De installatie is betrekkelijk goedkoop, het rendement ligt zeer hoog en de klant heeft recht op diverse premies. Uw klant kiest voor een spreiding van zijn betalingen dankzij de periodieke facturatie.

Duurzaam

In vergelijking met andere fossiele brandstoffen is aardgas heel wat duurzamer. Bij de verbranding komen minder broeikasgassen vrij en er vormt zich geen roet. Ook voor transport is het de brandstof bij uitstek op de weg naar duurzame ontwikkeling.

Veilig

Toestellen zijn streng gecontroleerd. En de Cerga-installateur zorgt voor de veiligheid van de installatie. Aardgas is een op en top veilige keuze.

Comfortabel

Aardgas biedt de klant gebruikscomfort op alle vlakken. Het is makkelijk in onderhoud, altijd voorradig en verwarmt de woning of het bedrijfsgebouw zonder lawaai, stof, roet of andere ongemakken.