Voordelen van aardgas

De voordelen van aardgas zijn niet op één hand te tellen: het is een zuinige, comfortabele en milieuvriendelijkere energiebron die eindeloze mogelijkheden biedt. Kiezen voor aardgas is kiezen voor de toekomst.

Voordelig

Kiezen voor aardgas is financieel voordelig. De installatie is betrekkelijk goedkoop, het rendement ligt zeer hoog en de klant heeft recht op diverse premies. Uw klant kiest voor een spreiding van zijn betalingen dankzij de periodieke facturatie.

Beter voor het milieu

In vergelijking met andere fossiele brandstoffen is aardgas heel wat milieuvriendelijker. Bij de verbranding komen minder broeikasgassen vrij en er vormt zich geen roet. En ook de productie en het vervoer zijn voordeliger voor het milieu. Het is de brandstof bij uitstek op de weg naar duurzame ontwikkeling.

Veilig

Toestellen zijn streng gecontroleerd. En de Cerga-installateur zorgt voor de veiligheid van de installatie. Aardgas is een op en top veilige keuze.

Comfortabel

Aardgas biedt de klant gebruikscomfort op alle vlakken. Het is makkelijk in onderhoud, altijd voorradig en verwarmt de woning of het bedrijfsgebouw zonder lawaai, stof, roet of andere ongemakken.

Eindeloze mogelijkheden

Aardgas is ideaal voor verwarming en warm water. Het is ook perfect om te koken. Maar wijs uw klanten er ook op aardgas nog veel extra mogelijkheden biedt.

Download hier onze brochure "Aardgas: één energie, vele voordelen".