Informatie om uw klanten te helpen

Promotiemateriaal

Uw Cerga-label is een commerciële troef waarmee u klanten kunt overtuigen van uw professionaliteit en vakkennis. Download hier het Cerga-logo of bestel de Cerga zelfklevers.

Premies en besparingen

Nu de federale overheid het mes heeft gezet in de premies en belastingvermindering voor energiebesparende investeringen, is het des te belangrijker goed voor ogen te houden welke premies dan wel nog mogelijk zijn voor uw klanten. Op onze pagina over premies, vindt u een overzicht. Als Cerga-installateur kunt u zo uw klant daarin de weg wijzen en hem zo overtuigen om voor aardgas te kiezen. 

Voordelen van aardgas

Veilig, zuinig en duurzamer dan andere fossiele brandstoffen.
Kiezen voor aardgas biedt uw klanten heel wat voordelen.

Toepassingen en mogelijkheden van aardgas

Aardgas is de energiebron bij uitstek voor verwarming, voor de warmwaterbereiding en om te koken,  zowel voor uw particuliere klanten als voor bedrijven.
Daarnaast kent aardgas nog andere, soms onverwachte toepassingen. Denk eraan uw klanten te informeren over de vele mogelijkheden van aardgas.

Veilig omgaan met aardgas

Aardgas is een veilige energiebron. Toch is het nuttig dat u uw klant informeert over CO-preventie en over de veiligheid van zijn aardgasinstallatie.

Waarom werken met een Cerga-installateur?

Vertel uw klanten waarom ze voor advies over aardgas en voor het uitvoeren van hun installatie best kiezen voor een Cerga-installateur.